Bine ati venit pe formul Fara Eticheta!

Puteti initia discutii cu specialistii nostri in categoriile pe care le gasiti in partea dreapta.
Pentru a incepe o discutie urmati pasii urmatori:
1. dati click pe butonul "Incepeti o noua discutie" situat in partea dreapta;
2. introduceti Titlul discutiei;
3. alegeti Categoria in care sa fie plasata discutia dumneavoatra.
4. in spatiul rezervat continutului introduceti informatiile dumneavoastra;
5. click pe butonul "Publica discutia" pentru a publica informatiile dumneavoastra

In cazul in care intampinati dificultati in folosirea Forumului va rugam sa contactati Administratorul Fara Eticheta la adresa de email admin@faraeticheta.org .


AVERTISMENT: Datele furnizate prin acest site de catre specialistii Fundatiei Estuar sunt parte din campania de informare si de constientizare a publicului cu privire la angajarea persoanelor cu dizabilitati si probleme de sanatate mintala in campul muncii si nu reprezinta o relatie contractuala intre client-beneficiar de tip consultanta.

psihoza
  • vreau sa stiu daca o psihoza(episod psihotic) care dureaza mai mult de 5 ani se numeste schizofrenie,daca se vindeca (nu daca se trateaza),daca sunt mult mai bine cu toate ca am renuntat treptat la pastile si fac psihoterapie,autoterapie,emdr,autohipnoza etc am sansa sa-mi revin 100%..vreau sa specific ca ajung in acelasi punct de unde am plecat de cate ori ajung intr-o situatie similara unei traume din trecut sau in care ma simt vulnerabila..
  • Buna Nicoleta,
    Nu orice episod psihotic inseamna schizofrenie, exista o paleta larga de tulburari psihice pe parcursul carora poate interveni psihoza la un moment dat. Schizofrenia este o tulburare cronica , complexa , care necesita tratament permanent de intretinere. Pentru anumite situatii , in anumite momente, psihoterapia este de folos. Ti-as recomanda sa incerci sa lamuresti toate acestea cu medicul psihiatru curant, intr-o discutie deschisa, este persoana cea mai in masura sa stie de ce suferi si sa poata face o prognoza asupra evolutiei tale viitoare. Mai vreau sa precizez ca relatia terapeutica si increderea in medic sunt esentiale pentru tratament, avand in vedere ca este ceva de durata.

    Cu stima,
    Diana Decean, psihiatru Estuar Ploiesti

Bine ai venit, vizitatorule!

Implica-te acum!
Conecteaza-te acum prin: